Stoelmassage preventief en ontspannend

Een stoelmassage kan vrijwel overal worden uitgevoerd. Het enige wat er nodig is, is een goed verwarmde ruimte om een speciale massagestoel neer te zetten. Zowel voor particulier als ook voor werkgevers en werknemers bij bedrijven. massagestoel

Wat gebeurt er tijdens de stoelmassage?

Deze massage is samengesteld met grepen uit diverse disciplines. De massage is het resultaat van een zoektocht naar de beste, lekkerste en meest ontspannende grepen. Er worden grepen uit verschillende disciplines gebruikt (klassiek, Shiatsu, Thaise, ect.) Het resultaat wat we hiermee bereiken is een betere doorbloeding en een ontspannend en activerend gevoel. U wordt behandeld op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel. Deze stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat uw lichaam zich goed kan ontspannen. Deze stoelmassage werkt zowel ontspannend als activerend.

De stoelmassage wordt uitgevoerd met de duim en de handen.

Wat ervaart men dan?

Men ervaart vrijwel direct een gevoel van geestelijke en lichamelijke ontspanning. Dit moment van persoonlijke rust in combinatie met effectieve activering van de circulatie in het lichaam door diverse handgrepen en technieken, is zeer effectief te noemen m.b.t werkgerelateerde klachten. Stoelmassage wordt vaak op werkplekken gegeven maar kan ook gewoon in de praktijkruimte of ergens anders op locatie.

De voordelen.

De stoelmassage heeft tot doel de gezondheid op de werkplek te bevorderen. De behandeling geeft een ontspannend gevoel zodat het lichaam ontspant en het de geest alerter maakt. Stoelmassage werkt preventief tegen werkgerelateerde klachten en zorgt ervoor dat wanneer je regelmatig een stoelmassage neemt beginnende en lichte gezondheidsklachten worden verholpen en zich niet verder kunnen ontwikkelen.

Voordelen voor de werkgever.

 1. Gezondheid op nummer 1.
 2. Stoelmassage helpt ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen.
 3. Makkelijk in te plannen en de normale werkzaamheden worden er nauwelijks door verstoord.
 4. De behandeling neemt maar 20 minuten in beslag.
 5. Het stimuleert de arbeid, dus een hogere productiviteit.
 6. Na de massage voelt men zich alerter en energieker.
 7. Fiscaal aftrekbaar (zie voorwaarden Belastingdienst).

Voordelen voor de werknemer.

 1. Het vergroten van de bewustwording van de eigen werkhouding en overbelasting van lichaam en geest.
 2. Positieve effecten op arbeidsgerelateerde klachten.
 3. De motivatie wordt versterkt en het geeft meer energie.
 4. Laagdrempelig.
 5. U houdt uw kleding aan.

Informatie aanvraagformulier Maak een afspraak