Breuss massage zachte energetische rugmassage

De tussenwervelschijf is het kraakbeen tussen de wervels dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken. Rudolf Breuss ontwikkelde de tussenwervelschijfmassage en stelde vast dat deze zich heel goed laat combineren met de Dorn therapie.

De Breussmassage is een fijngevoelige, energetisch handmatige rugmassage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen. Bij osteoporose of pijn moet de massage heel voorzichtig gedaan worden, de massage mag niet pijnlijk zijn.

Breussmassage is een zachte behandeling die tot diepe ontspanning kan leiden. Deze zachte massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd nog steeds weer vernieuwd kunnen worden. Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat deze weer kunnnen verbeteren.

Zowel bij de Dorn gewricht- en wervelcorrectie als bij de Breussmassage maken we gebruik van St. Janskruidolie. Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breussmassage een ideale voorbereiding op de Dorn therapie. De Breussmassage kan ook na de Dorn behandeling gegeven worden om de wervelkolom nog meer te strekken.

Deze massage kan je zo vaak je wilt herhalen.

Informatie aanvraagformulier Maak een afspraak